Spelautomaterna har utvecklats drastiskt de senaste åren och vi har sett många spelutvecklare sätta sin prägel på sina spel genom att ge dem olika teman eller bonusspel. I Avalon Slot så har Microgaming gått fullt ut på ett medeltida tema. Avalon Slot är baserat på den klassiska historian om Arthur och Avalon är då där svärdet gjordes. Du kommer även stöta på massvis med symboler som kommer från sagan genom kronan, skatter, och utrustning.

Avalon Slot är uppbyggt på en vanlig spelplan med fem hjul över tre rader och 20 vinstrader och har bonusspel som kommer göra så att det är svårt att slita sig från denna spelautomat.

Hur spelar jag Avalon Slot?

avalon spelautomat

När man väl valt att satsa pengar på spel så vill man naturligtvis ha kontroll över hur mycket man spelar per snurr. Som i många andra spelautomater så har du chansen att kontrollera detta på tre olika sätt: myntvärde, myntstorlek och vinstlinjer.

  • Myntvärde: Här bestämmer du hur mycket ett mynt ska vara värt. Du kan välja mellan en skala på 0.01 och upp till 1.
  • Myntstorlek: Här väljer du hur många mynt du vill satsa per snurr. Du har möjligheten att välja att satsa mellan 1 och 10 mynt per snurr.
  • Vinstlinjer: Du har även möjligheten att välja hur många vinstlinjer du vill satsa på. Du kan välja att satsa mellan 1 till 20 vinstlinjer.

Med alla dessa olika möjligheter att bestämma din insats så kan du satsa allt mellan €0.01 och upp till €200 per snurr, vilket gör att Avalon Slot passar alla typer av spelare.

Hur kommer jag åt de stora vinsterna i Avalon Slot?

När man snurrar så spelar man alltid efter att vinna så mycket som möjligt. Microgaming har inkluderat flertalet sätt att vinna stora summor pengar i sin spelautomat och i listan nedanför kommer vi förklara vad du ska leta efter.

  • Free Spins – Som i många andra spelautomater så har du chansen att få ett antal free spins genom att få tre eller fler lady of the lake-symboler. Du får upp till 12 free spins med en chans på en multiplikator av sju. Det finns även en chans att få mer free spins under denna funktionen. Det finns även en extra bonus att som är att det finns två wildsymboler under free spins-läget då du kommer både få tillgång till vanliga wild och att skattkistan kommer agera som wild.
  • Wildsymboler – Som tidigare nämnt så finns det en ”vanlig” wildsymbol som kommer i form av Avalon. Denna ersätter alla symboler förutom Lady of the lake och under free spins så kommer även skattkistan bli en wildsymbol.
  • Gamble – Efter varje vinst kommer du få möjligheten att välja att dubbla eller förlora den. Genom att välja att ett kort är antingen rött eller svart så kommer du ha chansen att vinna stora summor.
  • Vinn upp till 30 000 mynt – Om du lyckas landa fem Avalonsymboler på hjulen kommer du få upp till 30 000 mynt direkt.

Är det värt att spela på Avalon Slot?

Om du letar efter det korta svaret så är det: Ja. Microgaming har gjort ett väldigt bra jobb genom att inkludera många extra funktioner som kan ge bonus och gör att du inte kommer ha en tråkig stund medan du spelar. Om du inte gett dig ut på ditt medeltida äventyr än så rekommenderar vi dig att göra just detta.